Om oss

Vi är Ecotech solenergi

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster?

Jonas Buddgård

VD / Solcellskonsult

+46 70 433 32 17

jonas@ecotechsolenergi.se

Är du intresserad av förnyelsebar energi?

EcoTech Solenergi erbjuder konsulttjänster inom solcellsinstallationer. Vår kompetens sträcker sig från enklare förstudier av solcellsanläggningar till mer djupgående projektering, projektledning kring installationer och besiktning av färdiga anläggningar.

Allt började med en idé

Företaget startades som JB EcoTech år 2012 av Jonas Buddgård, en kreativ elektroingenjör med mångårig erfarenhet av utveckling av tunnfilmssolceller (CIGS). Sedan starten har företaget projekterat och planerat solcellsanläggningar i alla storlekar för större och mindre uppdragsgivare i hela Sverige.

Tillsammans löser vi våra kunders utmaningar

Dagligen stöter vi på nya utmaningar i vårt arbete med att ta fram lönsamma solcellsanläggningar. Vi får konstant vrida och vända på ritningar, material och utförande för att leva upp till våra kunders förväntningar. Genom teamwork och bred kompetens skapar vi hållbara lösningar för våra kunder.

Kunskap som gör skillnad

Vår tekniska spetskompetens gör oss i många fall till mer än projektörer. Vi är problemlösare som kan hitta innovativa lösningar på invecklade problem.

Solceller teknik i framkant med kunden i fokus
Pionjär inom solcellsteknik

Företagets vision är att fler människor ska ha tillgång till förnyelsebara energikällor. Som ett led i detta startade företaget utvecklingen av en produkt som ska minska tillverkningskostnaderna för solceller och därmed också minska priset ut till konsument. Utvecklingsavdelningen har sedermera knoppat av och bytt namn till Sticky Solar Power.