Karriär

En arbetsplats där ambitiösa idéer materialiseras

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster?

Jonas Buddgård

VD / Solcellskonsult

+46 70 433 32 17

jonas@ecotechsolenergi.se

Vi kan erbjuda en platt organisation där alla anställda har möjlighet att utvecklas individuellt inom området. Arbetet är fritt och omväxlande. Dagarna består av en blandning mellan kontorsjobb, kundkontakter och att klättra på tak. EcoTech Solenergi är ett företag i utveckling med miljön i fokus. Vi ser gärna att våra medarbetare har någon spetskompetens som ger ett mervärde för hela företaget.

Brinner du för miljöfrågor?

Vårt arbete cirkulerar kring hållbara lösningar och vi hanterar kunder som genom sin investering vill förbättra sin miljöprofil i kombination med nyttan i solceller. Genom detta värdesätter vi dig med kunskap och intresse på området samt gärna också har erfarenhet av miljöfrågor.

Vi gör något betydelsefullt för samhällsutvecklingen

Hos EcoTech solenergi erbjuds du ett arbete inom en växande bransch där vi är del av en stor samhällsomställning till mer miljövänliga energikällor. Våra tjänster ska hjälpa fler företag och kommuner att på ett kostnadseffektivt och säkert sätt investera i förnyelsebar energi. Bli en del av teamet och bidra till utvecklingen!

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.